Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pörgetők, energizálók

Ön itt jár: Kezdőlap > Termékek >

Pörgetők, energizálók

Az energizáló termékek jelentően csökkentik a fáradékonyságot, és megnövelik az állóképességet kedvező szénhidrát-koffein és taurin tartalmuknak köszönhetően. Pörgetőink segítségével elnyújthatod az izomfáradást, és optimalizálhatod az energiafelhasználásod.

Rendezés:

Minden sportoló találkozott már azzal az érzéssel, hogy az általános fáradtság, és fáradékonyság nagyban megnehezítette a sport közbeni megfelelő teljesítmény elérését, és a koncentrációt. Az energizálók, illetve pörgetők pont ebben segíthetnek nekünk: hogy szervezetünket energiával töltsék fel.

Miből készülnek az energizálók?

A legfőbb tápanyagok és összevetők – melyeket mindenképp érdemes kiemelni – a koffein, szénhidrát és taurin.  Ezeknek a megfelelő aránya biztosítja, hogy az izomfáradás el legyen nyújtva. Vannak köztük kreatinos, és kreatinmentes, koffeines és koffeinmentes termékek is.

Pontosan mit tud nyújtani nekünk egy pörgető?

Sokan azt hiszik, hogy ezek a készítmények csupán rövidtávú energetizáló hatással lehetnek ránk, pedig ez az állítás nem igaz, hiszen hosszútávú hatással is rendelkeznek a legtöbben. Akár edzés előtt, és közben is segíthetnek abban, hogy felpörgessenek minket. Vannak olyan tabletták, melyek azonnal feltölthetnek minket energiával.

Hogyan válasszunk terméket?

Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen sportolói munkához lenne szükségünk az adott energetizálóra. Inkább súlyzós, vagy állóképességi sportot űzünk?

 

Keresés