Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Szállítás és fizetés

Szállítás

A termékek szállítása Mixpakk futárszolgálaton keresztül történik. Azok időpontjait a szerződő partnerek módosíthatják, de az általános időpontok általában előre meghatározottak, amelyeket Eladó a szállítással kapcsolatos információkban rögzít.

A Mixpakk szolgáltatásával kapcsolatos feltételek, információk a Mixpakk honlapján (https://mixpakk.hu/aszf/) érhetőek el.

A Weboldalon feltüntetett árak, ajánlati árak, és minden esetben bruttó, azaz ÁFA-val együtt értendőek, azonban nem tartalmazzák a szállítási díjat, mely a Vevőt terheli, kivéve, ha ezt Eladó átvállalja helyette.

Szállítási díjak:

 

Magyarország területén belüli szállítási díjak

9.000,-Ft alatti vásárlás esetén

a kiszállítási díj 1290,-Ft

9.001,-Ft felett vásárlás esetén

a kiszállítás díjtalan

 

Munkanapon a 11:00 óráig leadott rendeléseket az Eladó még aznap átadja a futárszolgálatnak, kivételt képeznek az extra akciós napok amikor a kiszállítási idő változhat. A 11:00 óra után leadott rendeléseket a következő munkanapon adja át a futárszolgálatnak. A futár az átvételtől számított következő munkanapon szállítja ki a csomagot a Vevő részére, mely átlagosan 1-4 munkanapot jelent.

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapokon 8-17 óra között történik. Eladó a kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatja Vevőt.

Amint Eladó átadta a Mixpakk futárszolgálatnak a csomagot, Eladó e-mailben küld egy értesítést, amiben egy csomagszám található, mellyel Vevő nyomon követheti a rendelésének útját a Mixpakk futárszolgálat weboldalán.

Vevő köteles olyan címet feltüntetni szállítási címként, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

 

 

Fizetés

A Weboldalon az alábbi módokon lehetséges fizetni:

  • bankkártyával a OTP Bank rendszerén keresztül,
  • utánvéttel, mely esetben a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a csomag átvételekor a kézbesítő futárnak kell megfizetni készpénzben.

 

Azon Vevők részére, akik a megrendelt csomagot a kézbesítéskor nem veszik át, és a csomag az Eladóhoz "Átvétel megtagadása" jelzéssel érkezik vissza, Eladó fenntartja a jogot arra, hogy ezen Vevők esetében ezen névre és címre a továbbiakban megrendelés Utánvétes fizetési mód nem lehetséges, kizárólag előre átutalási fizetési móddal rendelhet újabb terméket a Vevő.

Keresés