Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fehérje szeletek, protein szeletek

Ön itt jár: Kezdőlap > Termékek >

Fehérje szeletek

Fehérjeszeletek, proteinszeletek magas fehérjetartalommal, prémium alapanyagokból, kellemes ízvilággal. Termékeink garantáltan aszapartam és glutamátmentesek, akár vegán termékváltozatban is! Alacsony cukortartalommal! Izomtömeg növeléséhez és annak fenntartásához tökéletes!

Rendezés:

Nem hinnénk, hogy lenne olyan vásárlónk, aki egy konditerembe ellátogatva ne evett volna legalább egyszer proteinszeletet. Mindenki ismerti a kellemes, sokoldalú ízű terméket, ami ráadásul egészséges, és kiválóan illeszkedik a sportolói étrendhez. Mégis mi a proteinszelet, és miért érdemes rendszeresen fogyasztanunk?

Mi az a proteinszelet?

Gyakorlatilag bármilyen sporttevékenységet végzünk, nagyon fontos, hogy jó minőségű proteinhez és fehérjéhez jusson a szervezetünk – máskülönben az izomzatunk nem fog megfelelő ütemben épülni, és fejlődni. Az egyik lehetséges megoldás a fehérjeporok használata, azonban ezek nem mindenkinek ízlenek igazán.

Régebben a proteinszeletek egyáltalán nem voltak ízletesek, ma viszont már alig lehet őket megkülönböztetni a hagyományos csokoládétól.

Mikor érdemes fogyasztani?

A helyes fogyasztás attól függ, hogy milyen fehérjeszeletet szeretnénk magunkhoz venni. Amennyiben magas cukortartalmú a termék, érdemes az edzés után elfogyasztani, abban az esetben, ha nem magas a cukortartalom, igazából teljesen mindegy.

A proteinszeletet bárhová magunkkal vihetjük: akár két megbeszélés között is fogyaszthatjuk, vagy a munkahelyünkön.

Mi alapján válasszunk fehérjeszeletet?

A legtöbb proteinszelet körülbelül 30-40%-os fehérjetartalommal rendelkezik. A vásárlók sokszor hajlamosak szinte kizárólag a fehérjetartalmat nézni, viszont legalább olyan fontos, hogy a cukortartalom és zsírtartalom megfelelően alacsony legyen. A jó minőségű proteinszeletek magas rost-és vitamintartalmúak. Vásárlás előtt mindenképp nézzük meg a különféle összetevőket is.  

Keresés