Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Doppingmentes termékek

Ön itt jár: Kezdőlap > Termékek >

Doppingmentes termékek

Több éves eltiltást kaphat egy olyan sportoló, aki nem megfelelő készítményeket szed. Doppingmentes táplálékkiegészítők, melyeket nyugodtan használhatsz, bármilyen félelem nélkül, 100%-ig legálisan. Hatalmas teljesítménynövekedéssel!

Rendezés:

Egy sportolónak nagyon fontos, hogy megfelelően válassza ki táplálékkiegészítőit, ugyanis akár ártalmatlannak tűnő készítmények is könnyen okozhatnak egy szúrópóba szerint végzett tesztnél olyan eredményt, ami doppingcsalásnak minősül – ez esetben akár több éves eltiltással is számolhat a sportoló.  

Miért jó ötlet doppingmentes termékeket szedni?

Különösen versenysportolóként nehéz kiemelkedő eredményeket elérni abban az esetben, ha valaki nem szed semmilyen doppingszert. Amennyiben valaki semmilyen teljesítménynövelő szert nem használ, szinte biztos, hogy alul fog maradni a többi versenyzővel szemben – viszont, egy rosszul választott termék kizárást is eredményezhet.

A megfelelő középutat a doppingmentes termékek jelentik. Ezek teljesen biztos, hogy nem tartalmaznak kimutatható doppinganyagokat.

Mennyibe kerül egy minőségi készítmény?

Jellemzően már pár ezer forintért kaphatunk olyan doppingmentes terméket, ami érezhetően képes megnöveli a sportolói teljesítményt. A drágább termékek ára nagyjából pár tízezer forint, kis dobozos kiszerelésben.

Keresés