Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Regeneráló termékek

Ön itt jár: Kezdőlap > Termékek >

Regeneráló termékek

A regeneráló termékvonal tartalmaz minden olyan tápanyagot, melyre szüksége van szervezetünk az edzés utáni megfelelő regenerációhoz. A speciális szénhidrátmátrix elősegítheti a szénhidrátraktárak egyenletes visszatöltését és a vércukorszint helyreállítását.

Rendezés:

Megfelelő regeneráció nélkül nincs eredményes sport. A regeneráció segíti elő, hogy a belső szervezeti működés visszaálljon a normális szintre.

Miért fontos a regeneráció sportolók számára?

Ha versenyszerűen szeretne valaki sportolni, akkor mindenképp fontos, hogy a különböző terhelések között a szervezet és az izmok gyorsan regenerálódjanak. Amennyiben a megfelelő regeneráció nincs meg, a következő nagyobb igénybevételnél a valódi teljesítményünknek csupán töredékét fogjuk tudni produkálni.

Mi segíti elő a megfelelő regenerációt?

A táplálkozásban van a fő kulcs. Ha az edzés utáni táplálkozás megfelelő, akkor a regeneráció könnyen fog menni. A kulcs a könnyen emészthető szénhidrátokban rejlik.

Hiába jár valaki rendszeresen kardiózni, vagy súlyzózni: a megfelelő étrend nélkül még a legjobb edzéstervvel sem fog tudni eredményeket elérni.

Keresés