NUTRI8 Kollagén 120 kapszula
Cikkszám: | 101067 |
Elérhetőség: | Nincs raktáron |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Nutri8 kollagén kapszula a bőr egészségének megőrzéséért, a porcok épségének fenntartásáért, a haj és köröm normál állapotáért, valamint a csonttömeg fenntartásáért. A hidrolizált („előemésztett”) formának köszönhetően könnyedén felszívódik és jól hasznosul. Kiszerelés: 120 db |
Leírás és Paraméterek
Mikor és hogyan fogyasszuk?
Naponta kétszer 2 kapszula (összesen 2 gramm) javasolt a főétkezések között. Biztonságosan fogyasztható. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott kúraszerűen alkalmazni (néhány hónapnyi szedés után pár hét szünet).
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Mit kell tudni a kollagénről?
A kollagén a legnagyobb mennyiségben megtalálható fehérje a testünkben. Fontos szerepet játszik a bőr, a porcok, a csontok és a kötőszövetek felépítésében.
- Hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez. Lassítja a bőr öregedését, csökkenti a bőrszárazságot és növeli annak rugalmasságát,
- Hozzájárul a porcok épségének fenntartásához. Rendszeres használatával csökkenthető az ízületi fájdalom,
- Hozzájárul a haj és a köröm normál állapotához, valamint a csonttömeg fenttartásához.
Ahogyan idősödünk, szervezetünk egyre kevesebb és rosszabb minőségű kollagént termel. Ennek egyik látható jele, hogy a bőr veszít a rugalmasságából és a feszességéből. Idővel a porcok is meggyengülnek és fájdalmassá vállnak.
Mit tartalmaz a készítmény?
Marhahúsból kivont, hidrolizált („előemésztett”) kollagén. Az elfogyasztott fehérjék csak alkotó elemeire bontva képesek felszívódni, így az elfogyasztott kollagén nem fog közvetlenül bejutni a vérbe. Azonban a hidrolizált kollagén kapszula speciális formájának köszönhetően, alkotó elemeire bontva könnyedén felszívódik, és jól hasznosul.
Allergéneket tartalmazhat: glutén, tej, tojás, szója, diófélék.
Vélemények
Összetevők
Összetevők: Hidrolizált marha kollagén, kapszulahéj [zselatin, színezék (titán-dioxid)], tömegnövelőszer (cellulóz), csomósodásgátló anyagok (szilícium-dioxid, magnézium zsírsavakkal alkotott sói)