Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Miért hasznosak a Nutri8 Recovery Komplex sport táplálékkiegészítő termékek a regenerációs folyamataidban?

Miért hasznosak a Nutri8 Recovery Komplex sport táplálékkiegészítő termékek a regenerációs folyamataidban?

Fontos számodra a sportteljesítményed növelése? Szeretnél minél gyorsabban regenerálódni két terheléses időszak között? Jól jönne egy komplex, edzés utáni sport táplálékkiegészítő termék, hogy segítsd a regenerációs folyamataidat? A Nutri8 Recovery termékekben megvan minden, amire szükséged lehet a megfelelő regenerációhoz. A szervezet számára kedvező arányban tartalmaz jó minőségű, könnyen hasznosuló tápanyagokat. Már teljesen vegán formában is kapható, minőségi növényi fehérjékkel elkészítve. Miért hasznosak? Olvasd el az alábbi rövid cikket!

Egy hosszú, intenzív edzés kibillenti a szervezetet a megszokott egyensúlyából. Az energiaraktárak kiürülnek, a folyadék- és ásványi anyag háztartás felborul, anyagcsere melléktermékek (pl.:tejsav) halmozódnak fel és mikrosérülések keletkeznek az izmokban. Maga a regeneráció ezeknek az állapotoknak a helyreállítását és rendezését jelenti. Ha a szervezet megfelelően tud regenerálódni két edzés között, akkor alkalmazkodik az őt érő terheléshez és így könnyebben veszi ugyanazt az akadályt. Ez jelenti a fejlődést számunkra. Ahhoz azonban, hogy sikeres legyen a regeneráció, megfelelő tápanyagpótlásra van szükség, ugyanis, ha a szervezetünk nem kap megfelelő „üzemanyagot”, nem fogja tudni újraépíteni magát a következő edzésre és nem fog tudni alkalmazkodni.

 

Mit tartalmaznak a Nutri8 regenerációs készítmények?

·    Speciális szénhidrátmátrixot, amely lassabban és gyorsabban felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, így gyorsan helyreállítja a vércukorszintet és a szénhidrátraktárak egyenletes visszatöltését is lehetővé teszi.

·       Tejsavófehérje-koncentrátumot vagy rizs- és borsófehérje izolátumot (vegán) amelyek magas biológiai hasznosulású fehérjék. Ezek hozzájárulnak az izmok regenerációjához.

·   Ásványi anyag mixet, amely tartalmazza az izom- és idegműködéshez nélkülözhetetlen elemeket és a verejtékezés során nagy mértékben elvesztetteket is.

·       Antioxidáns vitaminokat (C- és E-vitamin), melyek ártalmatlanítják az edzés során keletkező káros szabadgyököket.

·       D-vitamint, amely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

 

A Recovery Drink terméket közvetlenül edzés után kell elfogyasztani – lehetőleg fél órán belül – így lesz a legjobb a hasznosulása. Javasolt állóképességi, erő-állóképességi és labdasportot űzők számára. Különösen hatékony lehet, ha valaki naponta több edzésen vesz részt (ilyenkor érdemes az első edzés után elfogyasztani), vagy ha sorozatterhelésnek van kitéve (pl.: több mérkőzést kell játszani rövid időn belül). Csak keverj előre egy shaker-ben egy adagot a sima vagy a vegán recovery termékből, és edzés végén a nyújtás, hengerezés mellett a shake elfogyasztásával is segítsd a hatékony regenerációdat!

Keresés